newsletter rss
HotNews.ro
webPR: De la specialist la lider! Capcane in luarea deciziilor si cum ne pot influenta acestea parcursul profesional In acest weekend, pe 20 - 21 iunie, la Impact Hub Bucuresti are loc cea de-a patra editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in marketing, vanzari, finante, logistica sau resurse umane care detin sau isi doresc o pozitie de conducere. Participarea la Think Leadership este gratuita, iar cei care isi doresc sa fie prezenti se pot inscrie pe www.hipo.ro/thinkleadership.
webPR: Lectii de leadership in cadrul celui mai important eveniment adresat celor care urmaresc o pozitie de conducere In perioada 20 - 21 iunie 2015 la Impact Hub Bucuresti are loc cea de-a patra editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul este centrat pe subiectul leadership-ului si se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in marketing, vanzari, finante, logistica sau resurse umane. Participarea la Think Leadership este gratuita, iar cei care isi doresc sa fie prezenti se pot inscrie pana saptamana viitoare, pe 17 iunie pe www.hipo.ro/thinkleadership.
"Va place Tango?" Turneul pasiunii, marca Razvan Suma, din nou pe scenele din Romania O noua editie, cea ce-a doua, a Turneului National "Va place Tango?", un proiect Radio Romania, va avea loc in 9 orase din Romania intre 23 mai si 12 iunie 2015. O premiera absoluta in peisajul muzical romanesc, este un turneu dedicat 100% tangoului, initiat anul trecut de violoncelistul Razvan Suma, alaturi de doi invitati care aduc cu ei atmosfera autentica a legendarei muzici originare din Argentina: Analia Selis, voce si Julio Santillan, chitarist si compozitor.
webPR: Ateliere intensive de improvizatie de contact si constientizare corporala pentru nevazatori si dansatori profesionisti In perioada 25-29 mai 2015, Asociația Tandem organizează la WASP 15 ateliere intensive de dans, conștientizare corporală şi improvizație de contact pentru perechi formate din dansatori profesioniști şi nevăzători. Atelierele vor fi conduse de Kjersti Kramm Engebrigtsen şi Valentina de Piante şi vor avea loc zilnic, intre orele 10 :00-12 :00, 13 :30-15 :00 şi 15 :30-17 :30.
webPR: Brandurile se reinventeza la Brand Manager Summit Brand Managers Summit - 16 iunie, Radisson Blu Bucureşti,  îşi deschide porţile pentru a doua oară şi îşi aşteaptă participanţii cu o selecție de consultanți internaționali specializați în strategie de brand şi cercetare, reprezentanți ai unor companii de renume la nivel global.​
webPR: Dezbaterile ONGFest Sambata, 9 mai, de dimineata pana seara, ONGFest a gazduit 20 de dezbateri si seminarii, pe teme dintre cele mai diverse – drepturile persoanelor cu probleme de sanatate mintala, voluntariat, dezvoltare comunitara, finantarea din fonduri publice a serviciilor sociale furnizate de ONG-uri, eco-educatia sunt doar cateva din subiectele atinse in locatiile dedicate dialogului in profunzime.
webPR: ONGFest 2015. 160 de organizatii se prezinta A sasea editie a ONGFest, Festivalul Organizatiilor Neguvernamentale, organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile are loc pe 9 si 10 mai 2015 in Bucuresti, in Parcul Herastrau, la intrarea dinspre piata Charles de Gaulle. Evenimentul de deschidere a a avut loc astazi, 8 mai, incepand cu ora 9.30, la Biblioteca Nationala. Pe parcursul celor doua zile, peste 130 de organizatii din Romania si peste 30 din afara tarii, isi prezinta proiectele in fata publicului larg: organizeaza dezbateri, ateliere educative, jocuri si concursuri pe teme variate si destinate tuturor varstelor.
WebPR. Jo Confino: Avem nevoie de lideri curajosi pentru a schimba lumea in bine Invitatul special al Conferintei Leaders for Sustainable Business, director editorial la The Guardian Jo Confino, spune de multi ani ca sistemul economic actual nu se va schimba de la sine, ci doar prin curajul liderilor de business: „Pana la urma, asa cum un activist pentru pace furios nu prea isi are sensul, un profesionist in domeniul sustenabilitatii cu viziune conservatoare nu este nici de folos, nici placut. Nu avem nevoie de schimbare progresiva, ci de vizionari care isi pot imagina cum poate arata un nou sistem economic.” Schimbarea nu vine de la sine, ci de la oameni dispusi sa-si asume riscuri, sa gandeasca altfel - spre binele tuturor - si sa fie cu un pas inaintea vremurilor.
Comunicat de presa: Proiect "Accesul romilor pe piata muncii ¬ prioritatea noastra" - conferinta intermediara 800 de persoane de etnie roma si 100 din administratia locala, sunt instruite in domenii precum: constructii, instalatii, dezinsectie/dezinfectie/deratizare, amenajare spatii verzi, comert, prelucrare date, competente civice, prin programul "Accesul romilor pe piata muncii ¬ prioritatea noastra¬, implementat de UAT Comuna Floresti, in parteneriat cu SC Industrial Euro Star SRL si SC Siab Development SRL.
Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay, cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service din tara. Romanii vor putea sa isi plateasca amenzile de circulatie la peste 900 de puncte de colectare, in orice zi a saptamanii, indiferent de ora, fara niciun comision. Mai mult decat atat, soferii nu vor mai fi nevoiti sa trimita dovada de plata catre sectiile de Politie care au emis procesul verbal de contraventie, aceaste informatii fiind incluse intr-un raport trimis zilnic catre Directia de Impozite si Taxe din localitatea de resedinta a platitorului.
Votati NO din 5 iulie! No/Nu este o drama istorica despre campania electorala din 1988 care a dus la caderea dictaturii lui Augusto Pinochet. Premiera va avea loc pe 5 iulie. Filmul este regizat de chilianul Pablo Larrain (Fuga, Tony Manero, Post Mortem). Actorul principal este sud-americanul Gael Garcia Bernal (Amores Perros, The Motorcycle Diaries, Y Tu Mama Tambien, Mala educacion). No a fost nominalizat la premiile Oscar 2013, sectiunea "Cel mai bun film strain" si a obtinut C.I.C.A.E (Quinzaine des realizateurs) la Festivalul de la Cannes 2012. De asemenea, a castigat "Premiul publicului" la festivalurile de film de la Sao Paulo, de la Salonic si a fost nominalizat pentru "Marele Premiu" la Festivalul International de Film de la Tokyo.
Competenta si performanta la Targul de Intreprinderi Simulate - Mamaia 2013 "Editia a II-a a Targului de Intreprinderi Simulate reprezinta pentru toti participantii la eveniment reusita unei adevarate familii de profesori si studenti de la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi si Universitatea Valahia din Targoviste." Acesta este modul in care a fost perceputa echipa in intregul ei de catre secretarul de stat in Ministerul Educatiei Nationale, Gigel Paraschiv, unul dintre sustinatorii proiectului "De la teorie la practica prin intreprinderea simulata, iar cele trei zile in care s-a desfasurat evenimentul i-au confirmat pe deplin acest sentiment.
Studentii romani au participat la Targul de Intreprinderi Simulate de la Viena O delegatie de 16 studenti si 4 profesori coordonatori ai Universitatii Politehnica din Bucuresti, Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti, Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi si Universitatii Valahia din Targoviste a reprezentat Romania la Targul de Firme de exercitiu/Intreprinderi simulate desfasurat in data de 22 martie 2013 la Academia Comerciala din Viena. Participarea la acest targ a facut parte dintr-un eveniment desfasurat in capitala Austriei, pe parcursul a doua zile, incluzand si vizite de studiu. Organizat de partenerul transnational al proiectului „De la teorie la practica prin intreprinderea simulata”, evenimentul a dorit sa abordeze una dintre laturile practice ale antreprenoriatului si anume patrunderea pe piete externe si relatia directa cu clientii externi.
webRelease:Tuca Zbarcea & Asociatii ramane firma de avocatura cu cel mai mare numar de recomandari individuale in Legal 500 Cea mai recentă ediţie a prestigiosului director juridic Legal 500 evidenţiază rezultatele Ţuca Zbârcea & Asociaţii în cele mai importante domenii ale dreptului afacerilor şi rolul avocaţilor coordonatori implicaţi în gestionarea mandatelor firmei în ultimul an de zile.  Potrivit ediţiei din acest an a directorului internaţional, 14 avocaţi din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii sunt recomandaţi în cele şapte arii de practică analizate de Legal 500. De asemenea, Ţuca Zbârcea & Asociaţii conduce în clasamentul pe România în cinci domenii ale dreptului.
​Life Harbour Limanu, Black Sea Sailing si Yacht Club Regal Roman, vor organiza in premiera, cea mai mare Cupa de Regatte din Romania Life Harbour, cea mai mare marina privata si singura din Romania care ofera servicii integrate de yachting, Black Sea Sailing, asociatia proprietarilor de ambarcatiuni, si Yacht Club Regal Roman, cel mai vechi club de yachting din Romania, au lansat cupa de Regatte – McCann - Erickson. Este pentru prima data cand trei entitati de acest calibru, care detin individual scoli de yachting si organizeaza de sine statator competitii de yachting, si-au reunit fortele pentru lansarea celei mai mari cupe de regatte din Romania.
Studentii romani de la IS ReNeW Iasi - castigatori ai premiului II la Targul International al Intreprinderilor Simulate BHAK LIEZEN 2013 Prezenti la Targul International al Intreprinderilor Simulate organizat la Liezen, in Austria, studentii romani de la IS ReNeW Iasi - firma infiintata in cadrul proiectului POSDRU90/2.1/S/58123 "De la teorie la practica prin intreprinderea simulata”, au intrat in competitie directa cu 43 de intreprinderi simulate din Austria si Italia. Cele mai bune 15 intreprinderi simulate participante la targ au fost premiate, iar IS ReNeW a ocupat un binemeritat loc secund in acest clasament.
webRelease: Astra Fim Junior 2012 la Sibiu Apa este principala tema a festivalului Astra Film Junior din 2012, care se va desfașura intre 15 și 18 octombrie in paralel cu Astra Film Sibiu. Pentru prima oara, pe langa educația cinematografica și culturala, elevii vor avea parte și de educație ecologica, cu ajutorul filmului documentar.
webRelease: Favoritul criticilor la Cannes 2012, in premiera la Bucuresti  Filmul preferat al criticii internationale la Cannes 2012 - cu Vlad Ivanov in distributie, o poveste de dragoste cu Marion Cotillard, noul film al iranianului Abbas Kiarostami si cel al argentinianului Pablo Trapero intregesc selectia de premiere mult-asteptate pe care Les Films de Cannes a Bucarest le pregateste spectatorilor, intre 19 si 25 octombrie, la Cinema Studio si Elvira Popescu. 
webRelease: Tuca Zbarcea & Asociatii, doua nominalizari la premiile europene ale publicatiei britanice The Lawyer Bucuresti, 6 august 2012: Tuca Zbarcea & Asociatii a fost inclusa pe lista scurta de nominalizari la premiile oferite de prestigioasa publicatie britanica The Lawyer. Un numar de 88 de firme de avocatura independente si internationale concureaza in acest an pentru cele 19 trofee din cadrul "The Lawyer European Awards".
WebRelease: Spunand "Povestea" prin Harti Peste 13.000 de profesionisti GIS (Sisteme Informatice Geografice) de pe tot globul participa in perioada 23-27 iulie la Conferinta Internationala a Utilizatorilor Esri ce se desfasoara in San Diego. Acest eveniment reprezinta un prilej unic de a descoperi in cadrul sesiunilor de prezentari ultimile noutati Esri privind lansarea noii versiuni software ArcGIS lansate in urma cu cateva saptamani precum si despre ArcGIS Online.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by