newsletter rss
HotNews.ro

webPR: Programul Special de Sarbatori al Muzeului National de Istorie Naturala "Grigore Antipa"

de | Marţi, 11 Apr 2017 in Actualitate

Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" anunta programul special de vizitare din timpul Sarbatorilor de Pasti, in perioada 14  - 18 aprilie 2017:

Suita de solutii Bitdefender 2017 protejeaza fisierele personale de amenintari ransomware pe toate platformele: Windows, Mac OSX, Android

de | Joi, 6 Oct 2016 in Actualitate

Producatorul global de solutii de securitate IT Bitdefender a lansat Bitdefender 2017, suita de solutii destinata familiilor, capabila sa contracareze amenintarile de tip ransomware pe multiple platforme - Windows, Mac OSX si Android.

webPR Provident si Scoala de Valori lanseaza a treia editie a programului Bursele stART, pentru tinerii talentati la muzica, pictura si desen

de | Joi, 22 Sept 2016 in Actualitate

Compania Provident Financial Romania si Asociatia Scoala de Valori, cu sprijinul Ministerul Educatiei Nationale, anunta lansarea celei de-a treia editii a programului national de sprijin pentru tinerii talentati -Bursele stART. In cadrul programului, sunt oferite oferite 50 de burse la pictura, desen si muzica, in valoare totala de 150.000 de lei.

webPR Programul Național „STOP Hepatita” continuă dezbaterile din cadrul campaniei sub noul slogan: „Hepatita C este acum vindecabilă. Informează-te, testează-te, tratează-te.”

de | Miercuri, 27 Iul 2016 in Actualitate

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București a fost gazda unei noi dezbateri din cadrul programului național „STOP Hepatita” miercuri, 27 iulie, relansat la începutul acestui an de Fundația „Renașterea pentru Educație, Sănătate si Cultură”, cu tema: „Hepatita C este acum vindecabilă. Informează-te, testează-te, tratează-te.”

webPR Ce conteaza in angajarea de juniori? Specializarea studiilor sau programele de internship?

de | Miercuri, 20 Iul 2016 in Actualitate

Din ce in ce mai multe companii integreaza tineri in echipele lor, pe care ii formeaza si ii ajuta sa creasca din punct de vedere profesional. Una dintre principalele nemultumiri ale angajatorilor este legata de lipsa de pregatire a candidatilor care aplica pentru pozitiile deschise fara sa tina cont de masura in care si-au insusit abilitatile si competentele necesare pentru companie.

webPR Momentul perfect sa te angajezi – 600 de joburi pentru Juniori la nivel national

de | Luni, 4 Iul 2016 in Actualitate

Cea de-a 10-a editie a Targului Virtual Hipo.ro pentru Absolventi iti aduce in perioada 13 iun – 14 aug 2016 sansa de a da startul unei cariere de succes! Daca esti student, masterand sau proaspat absolvent, vara aceasta ai acces la peste 600 de joburi si programe de internship si trainee platite!

webPR: Ce pot face copiii la tabara urbana RockSchool

de S.M. | Miercuri, 8 Iun 2016 in Actualitate

Pe perioada vacantei de vara, incepand cu data de 27 iunie, copiii care n-au cantat niciodata la un instrument au ocazia sa se distreze o intreaga saptamana cu unul sau mai multe instrumente, ghid fiindu-le profesorii RockSchool -muzicieni profesionisti. Copiii pot alege intre chitara, pian, tobe sau voce sau, daca sunt nehotarati, vor trece pe la fiecare dintre aceste instrumente.

web PR: Experiență de leadership pentru 120 de participanți în perioada 11-12 iunie

de | Marţi, 7 Iun 2016 in Actualitate

În acest weekend, pe 11-12 iunie 2016, la sediul UniCredit Bank din Bucureşti are loc Think Leadership. Evenimentul este adresat profesioniştilor cu 4-7 ani experienţă în vânzări, marketing, finanţe, logistică şi IT, care cred în învăţarea continuă și importanța unei dezvoltări continue personale și profesionale.

webPR: 40 de speakeri din SUA, Germania, Olanda, Anglia si Romania vin la DevTalks Bucuresti

de | Marţi, 7 Iun 2016 in Actualitate

DevTalks București este un eveniment de referință pentru piața IT din România. Proiectul este unul de dezvoltare personală și profesională pentru cei care sunt interesați de evoluția tehnologică din domeniile Web, Mobile, IoT, Cloud Computing și Big Data. În cadrul DevTalks vor fi abordate ultimele noutăți, tendințe și provocări din domeniul tehnologiei. Ediția DevTalks din acest an este construită in jurul a 5 zone de interes adresate participanților și 4 scene dedicate sesiunilor de conținut, susținute de 40 de speakeri locali și internaționali. Anul acesta, evenimentul va avea loc pe 9 iunie la Romexpo, pavilionul C1 și C2.

webPR 4 scene și 5 zone special create pentru comunitatea IT din București/ Pe 9 iunie, la Romexpo, are loc DevTalks București

de | Marţi, 24 Mai 2016 in Actualitate

Pasionații de tehnologie sunt așteptați pe 9 iunie la cea de-a treia ediție a evenimentului DevTalks București. Evenimentul din acest an va avea loc la Romexpo, pavilionul C1 și C2 unde vor fi prezenți peste 1000 de profesioniști IT. DevTalks București este un proiect de referință pentru industria IT, eveniment ce aduce împreună lideri ai comunității IT, inovaţie şi fun, ingrediente cheie pentru a explora tendinţele din zona Web, Mobile, BigData, Cloud Computing, dispozitive inteligente, machine learning, Augumented Reality, Virtual Reality sau Inteligență Artificială. 

webPR: Cum reduci costurilor de intretinere a unei cladiri fara sa afectezi calitatea serviciilor?

de | Marţi, 12 Apr 2016 in Actualitate

Toata lumea vrea sa reduca costurile, dar care sunt riscurile pe termen lung? Ce costuri sunt esentiale atunci cand discutam despre construirea si gestionarea unei cladiri si cand putem discuta despre economii? Cum putem asigura viata lunga unei cladiri? Sistemele de management al cladirii (BMS) aduc cu adevarat valoare?

webPR: Peste 5000 de joburi la nivel naţional!  Participă la cel mai important eveniment de carieră online – Angajatori de TOP Virtual

de | Vineri, 8 Apr 2016 in Actualitate

Luni, 4 aprilie a început cea de-a 7-a ediţie a evenimentului Angajatori de TOP Virtual, târg de joburi online care reuneşte peste 5000 de oportunităţi de carieră în domenii precum: IT, Servicii și BPO, FMCG, Inginerie, Bancar și Servicii Financiare, Telecom, Consultanță, Logistică și Transporturi, Auto, Retail, Turism și Agenții de Recrutare. Evenimentul va avea loc pe www.hipo.ro în perioada 4-17 aprilie. 130 dintre cei mai doriţi angajatori şi-au pregătit standurile virtuale pentru profesionişti şi studenţi în căutarea unui job.

[P] WHTC, primul brand romanesc Lockout - Tagout (LOTO) introdus pe piata europeana pentru blocarea si marcarea energiilor periculoase

de | Miercuri, 23 Mar 2016 in Actualitate

Intre 10% si 15% din accidentele de munca in industrie si cercetare se produc in timpul legat de activitatea de intretinere si reparatii a utilajelor. Cand echipamentele nu sunt oprite si marcate corespunzator, se pot produce accidente cu urmari grave si costuri covarsitoare: fracturi, arsuri, invaliditate, deces. Din acest motiv, tot mai multe companii din intreaga lume implementeaza sistemul de blocare si etichetare a energiilor periculoase, confirmand deja reducerea numarului de accidente de munca, a costurilor si a prejudiciilor. Working at Height Training Center - WHTC este primul brand romanesc Lockout - Tagout / Blocare si etichetare - LOTO introdus pe piata europeana pentru blocarea si marcarea energiilor periculoase.

webPR: Ce salarii oferă companiile prezente la Angajatori de TOP București și care sunt beneficiile non-salariale?

de | Vineri, 18 Mar 2016 in Actualitate

Ediţia cu numărul 20 Angajatori de TOP Bucureşti va avea loc săptămâna viitoare, vineri şi sâmbătă, pe 25-26 martie, la Sala Palatului. Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară în intervalul 300-400EUR pentru programele de internship, între 1000 - 1500 EUR şi peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniştilor. Pe lângă remuneraţia oferită, companiile au şi o serie de beneficii non-salariale, de la abonamente la sală, la zile de concediu nelimitat. Targul de Joburi Angajatori de TOP va gazdui si 35 de sesiuni de SkillShopuri, TechLaburi şi Conferinţe pe diferite domenii la care cei interesaţi se pot înscrie gratuit pe www.hipo.ro. 

webPR: Vineri şi sâmbătă, 18-19 martie are loc târgul de joburi Angajatori de TOP Timişoara/Ce spun cei care şi-au găsit job în urma evenimentelor anterioare?

de | Joi, 17 Mar 2016 in Actualitate

Săptămâna aceasta, bănăţenii dedică 2 zile pentru carieră. Cel mai mare târg de joburi din Timişoara, Angajatori de TOP, va avea loc vineri şi sâmbătă, 18 şi 19 martie la Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T.). La eveniment sunt aşteptaţi peste 4 500 de profesionişti, studenţi şi proaspăt absolvenţi. Cele 60 de companii participante au deschise peste 2 500 de oportunităţi de carieră. Târgul de joburi Angajatori de TOP este unul cu tradiție în piață, iar din estimările noastre, aproximativ 25% dintre pozițiile deschise de angajatori sunt acoperite în urma participării.

[P] Safety Academy, primul Centru de Pregatire pentru Lucru la Inaltime din Europa de Est, deschide o noua locatie la Poiana Marului, judetul Brasov

de | Marţi, 15 Mar 2016 in Actualitate

Peste 4000 de accidente de munca se produc anual in Romania, din care 200 sunt mortale. Este doar o statistica aproximativa, pentru ca nu toate accidentele si decesele din industrie sunt raportate. Mai mult, statistica dateaza din 2014: cifrele nu au fost aduse la zi. Pentru lucrul la inaltime, componenta majora a muncii in industrie, existenta echipamentelor de protectie a muncii nu garanteaza si utilizarea lor corecta.Aici intervine Safety Academy, primul Centru de Pregatire pentru Lucru la Inaltime din Europa de Est, care deschide primavara aceasta portile celui de-al doilea centru de training, la Poiana Marului - judetul Brasov.

webPR: Peste 2 500 de joburi deschise si 60 de companii la ediţia Angajatori de Top Timişoara

de | Joi, 10 Mar 2016 in Actualitate

Cea de-a 8-a editie a celui mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, revine in luna martie in Banat. Evenimentul de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor aflati in cautarea unui job va avea loc in perioada 18-19 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Cei care sunt in cautarea unui loc de munca vor putea alege din peste 2 500 de joburi deschise in 60 de companii.

webPR: Cum trebuie sa se pregateasca un candidat pentru o cariera in consultanta?/ Ultimele zile de inscriere in cadrul evenimentului "Consulting Days"

de | Joi, 10 Mar 2016 in Actualitate

Pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti va avea loc cea de-a 5-a editie a evenimentului Consulting Days. Vor fi abordate teme care vor ajuta participantii sa inteleaga ce presupune o cariera in Audit, Contabilitate sau Taxe si cum sa se pregateasca pentru procesul de selectie. Mai sunt cateva zile in care doritorii se pot inscrie gratuit la eveniment, pe sectiunea dedicata: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays

webPR: 6 companii multinationale vor sa intalnesca tineri pasionati de o cariera in consultanta

de | Joi, 3 Mar 2016 in Actualitate

Cea de-a 5-a ediție Consulting Days va avea loc pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din București. Evenimentul este dedicat tinerilor care își doresc o carieră în consultanță, în cadrul proiectului fiind implicate companii de top. Înscrierile sunt gratuite pentru toți cei interesați și au loc pe secțiunea dedicată proiectului, până la data de 7 martie: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays.

webPR: Institutul Aspen Romania si German Marshall Fund of the US, cu sprijinul MAE, organizeaza cea de-a patra editie a Bucharest Forum

de | Luni, 5 Oct 2015 in Actualitate

Oficiali de rang inalt, importanti reprezentanti ai mediului de afaceri si experti la nivel mondial se reunesc pentru a patra oara la Bucuresti in cadrul conferintei Bucharest Forum 2015, ce va avea loc intre 15-16 octombrie, la Sala Aula a Ministerului Culturii. Tema reuniunii din acest an: "Europa in fata furtunii: Perspective pentru o noua viziune de vecinatate".WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by