newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: P&G si Habitat for Humanity Romania au inaugurat o noua sala de clasa in Urlati

de | Joi, 28 Sept 2017 in CSR

P&G, in parteneriat cu Habitat for Humanity Romania, a inaugurat o noua sala de clasa pentru elevii Scolii Tehnice de la Liceul Teoretic "Brancoveanu Voda" din Urlati. Viitorii specialisti in electronica-automatizare au inceput anul scolar intr-o sala de clasa moderna si complet echipata, construita de la zero in doar 3 luni.

webPR: Nu ii lasa sa devina invizibili pe cei care lupta pentru viata lor!

de | Luni, 20 Feb 2017 in CSR

HOSPICE Casa Sperantei lanseaza si in 2017 campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit in beneficiul bolnavilor incurabili din Romania. Sub sloganul "Nu ii lasa sa devina invizibili pe cei care lupta pentru viata lor!", organizatia face apel catre contribuabilii care au obtinut in 2016 venituri impozabile (din salarii, pensii sau activitati independente), sa sustina acordarea gratuita de ingrijire paliativa, prin redirectionarea a 2% din impozitul pe venit catre HOSPICE Casa Sperantei.

webPR: Salvati Copiii are nevoie de ajutor in lupta pentru viata micutilor nascuti prematur

de | Marţi, 20 Dec 2016 in CSR

Romania se mentine pe primul loc in Uniunea Europeana privind mortalitatea infantila, cu o rata de 8 la 1000 de nou-nascuti vii, in 2015. Cei mai multi copii au murit din cauze prevenibile sau tratabile. Cu un sistem medical pregatit sa ii salveze, acesti copii ar fi supravietuit.  Erika a supravietuit. Salvati Copiii Romania a dotat, pana acum 67 de maternitati cu aparatura medicala performanta, asigurand astfel supravietuirea nou-nascutilor care au avut nevoie de interventie medicala urgenta.

webPR: ​40.000 de lei pentru copiii cu autism, stransi la Balul Bucuriei

de | Marţi, 20 Dec 2016 in CSR

Prima editie a Balului Bucuriei a fost un eveniment dedicat strangerii de fonduri in beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist aflati in grija Asociației Terapie Comportamentala Aplicata. Evenimentul a generat strangerea de fonduri in valoare de 40.000 de lei, proveniti din donatiile si sponsorizarile participantilor si invitatilor. Aceasta suma va fi folosita in anul 2017 pentru a susține recuperarea copiilor cu autism cazuri sociale de la ATCA și pentru achiziționarea de licențe pentru testul ADOS (instrument esențial de diagnostic pentru autism), astfel incat orice copil caz social, suspect de autism si indrumat catre centrele de terapie ATCA, sa poata beneficia de evaluare și diagnosticare gratuite.

webPR: Legislatia fiscala ofera posibilitatea de a directiona gratuit 20% din impozitul pe profit al firmelor, catre cauze umanitare: mai putin de un sfert insa din numarul firmelor cu profit au si directionat catre organizatiile neguvernamentale

de | Luni, 5 Dec 2016 in CSR

Anul trecut, peste 150.000 de societati comerciale din Romania au inregistrat profit, cu 12.600 mai multe ca in anul precedent, iar suma totata a impozitului pe profitul acestor companii a fost cu 2 miliarde de lei mai mare in 2015 fata de 2014, depasind 14,2 de miliarde de lei. Mai putin de un sfert insa din numarul firmelor cu profit au si directionat pana la 20% din impozitul pe profit catre organizatii neguvernamentale, asa cum le da dreptul legislatia fiscala.

webPR:Campanie de bucurie sociala: 20.000 de ciocolate impartite gratuit de Craciun

de | Miercuri, 9 Nov 2016 in CSR

Gourmetgift.ro si Heidi Chocolate au decis in urma cu mai putin de o luna sa imparta gratuit 10.000 de ciocolate de Craciun copiilor din medii defavorizate.Pentru ca numarul de cereri a explodat, numarul de tablete a crescut la 20.0000. Campania s-a viralizat rapid in mediul online obtinand peste 10.000 de like-uri, comentarii si distribuiri

webRelease: PEPCO si ECOTIC recicleaza! Iar Mos Nicolae premiaza!

de N.A. | Vineri, 4 Nov 2016 in CSR

In perioada 5 noiembrie – 5 decembrie 2016, PEPCO si ECOTIC desfasoara o campanie de colectare a bateriilor si jucariilor electrice uzate in reteaua magazinelor PEPCO din Bucuresti.

webPR: HOSPICE Casa Speranței lansează spotul video al Campaniei „DĂ CULOARE TIMPULUI LOR!”

de | Luni, 18 Apr 2016 in CSR

HOSPICE Casa Sperantei a lansat spotul video al Campaniei "DA CULOARE TIMPULUI LOR!", privind redirectionarea a 2% din impozitul pe venit pentru ingrijirea bolnavilor incurabili si a familiilor acestora. Spotul, fidel conceptului de campanie realizat in interiorul organizatiei, a fost produs de catre o echipa de studenti ai Facultatii de Film din cadrul Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" (UNATC).

webPR: Donații de peste 18,17 milioane de euro premiate la Gala Oameni pentru Oameni 2015

de | Joi, 19 Nov 2015 in CSR

Asociatia pentru Relatii Comunitare, ARC, si Camera de Comert Americana in Romania, AmCham Romania, au premiat aseara, la Gala Oameni pentru Oameni, cele mai generoase si de impact initiative din ultimul an. Cele aproape 170 de initiative filantropice nominalizate - de la oameni care au strans bani voluntar pentru cauzele care i-au miscat la profesionisti in fundraising, de la lideri de organizatii neguvernamentale la companii care au sprijinit rezolvarea unor probleme de sistem pe care nimeni nu le putea finanta, de la donatori individuali care au donat pe termen lung la jurnalisti care au spus obiectiv povestile cele mai importante din filantropie - au insumat donatii si sponsorizari de peste 18,17 milioane de euro. O crestere semnificativa fata de Gala din 2014, cand suma totala a fost de 14,8 milioane de euro.

webRelease: Prin arta ma formez - Campanie de constientizare si sensibilizare asupra importantei integrarii sociale a copiilor cu tulburari din spectrul autist

de (smilemedia) | Marţi, 14 Iul 2015 in CSR

Asociatia ARICA lanseaza “Prin arta ma formez”, campanie de constientizare si sensibilizare asupra importantei integrarii sociale a copiilor cu tulburari din spectrul autist. In cadrul campaniei, expozitia “Prin arta ma formez” are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea sedintelor de terapie prin arta pentru copiii cu diverse dizabilitati din cadrul asociatiei. Puteti sustine campania “Prin arta ma formez” donand pe arica.galantom.ro iar donatiile de 50 lei si peste, primesc o lucrare din cadrul expozitiei. Donatia ta sustine dezvoltarea acestor copii si misiunea terapeutilor Asociatiei ARICA de a-i ajuta in drumul lor spre o viata normala.

webRelease: De 5 ani suntem "Impreuna pentru fiecare"

de | Marţi, 30 Apr 2013 in CSR

Grupul Rompetrol lanseaza a 5-a editie a programului national de responsabilitate sociala "Impreuna pentru fiecare", destinat dezvoltarii comunitatilor locale. In perioada 2009-2012, Grupul a acordat granturi in valoare de 1 million USD si a sustinut implementarea a 71 de proiecte din domeniul sanatatii si al protectiei mediului, beneficiarii directi si indirecti fiind de aproximativ 250.000 de persoane.

webRelease: GREEN PRO anuntaƒ rezultatele celui de-al doilea studiu asupra opiniei consumatorilor despre produsele verzi

de EFConGroup | Marţi, 27 Nov 2012 in CSR

Green Pro, proiect finantat de Comisia Europeanaƒ prin Programul LIFE+, a  incheiat cu succes cea de-a doua etapaƒ a studiului privind opinia consumatorilor romani despre produsele verzi si nivelul de recunoastere al acestora.

webRelease: 1900 de copii cu varsta mai mica de un an mor anual in Romania

de Redactia | Vineri, 12 Oct 2012 in CSR

Organizatia Salvati Copiii lanseaza campania "Bun venit pe lume!" prin care isi propune strangerea de fonduri pentru dotarea cu incubatoare a maternitatilor din 15 orase. Pornind de la datele statistice conform carora in Romania mor anual, in medie, 1900 de copii cu varsta mai mica de un an, organizatia Salvati Copiii a amplasat in trei locuri cunoscute din Bucuresti - Bucuresti Mall, Plaza Romania si parcul Herastrau-la Roata Mare - cate 1900 de body-uri de copii, fiecare dintre acestea simbolizand un copil care nu a mai apucat sa-l foloseasca.

webrelease: Programul de granturi “Raiffeisen Comunitati” si-a desemnat castigatorii

de Redactia | Miercuri, 26 Sept 2012 in CSR

Bucuresti, 25 septmbrie 2012 – Raiffeisen Bank finanteaza 25 de proiecte, prin programul de granturi Raiffeisen Comunitati, aflat la a doua editie – 23 de ONG-uri, un spital si o scoala. Proiectele castigatoare au primit peste 64.000 de voturi.

webRelease: ​ECHIPA HOSPICE la Maratonul International Bucuresti

de Redactia | Luni, 24 Sept 2012 in CSR

In fiecare an, tot mai multi alergatori se alatura echipei hospice de la Maraton, din data de 6 si 7 octombrie, pentru a strange fonduri pentru copii si adulti cu boli incurabile ingrijiti de HOSPICE Casa Sperantei.

 Inscrie-te in ​ECHIPA HOSPICE la Maratonul International Bucuresti!

de Redactia | Luni, 24 Sept 2012 in CSR

In fiecare an, tot mai multi alergatori se alatura echipei Hospice de la Maraton, din data de 6 si 7 octombrie, pentru a strange fonduri pentru copii si adulti cu boli incurabile ingrijiti de HOSPICE Casa Sperantei. Inscrie-te si tu pe hospice.ro!

webRelease: Proiectul "Scoate Monstri din Birou" si-a desemnat castigatorii

de Redactia | Miercuri, 23 Feb 2011 in CSR

ECOTIC a desfasurat in perioada 17 noiembrie 2010 - 31 ianuarie 2011 proiectul "Scoate Monstri din Birou", destinat exclusiv companiilor, institutiilor, organizatiilor din Romania si a angajatilor acestora pentru colectarea selectiva a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).

webRelease: Valoarea nominala a Timbrului Verde nu va mai fi vizibila pe factura

de Ecotic | Marţi, 8 Feb 2011 in CSR

Incepand cu data de 13 februarie 2011, valoarea nominala a Timbrului Verde care apare pe factura la fiecare echipament electric sau electronic (EEE), in functie de categoria din care face parte, nu va mai fi vizibila.

webRelease: Caravana Alcohelp ajunge in 11 orase din Romania

de Redactia | Luni, 28 Iun 2010 in CSR

ALIAT - Alianta pentru Lupta Impotriva Alcoolismului si Toxicomaniilor, principala organizatie non-guvernamentala din Romania care ofera servicii in domeniul adictiilor, demareaza incepand de miercuri, 30 iunie, Caravana Alcohelp in 11 orase din tara. Lansat in luna noiembrie 2009 de catre ALIAT, cu finantare din partea Heineken Romania, www.alcohelp.ro este primul centru on-line de consiliere si interventie de tip e-health adresat persoanelor cu un consum problematic de alcool.

webRelease: Peste 3 tone si jumatate de deseuri de ambalaje au fost colectate selectiv la concertul AC/DC

de Redactia | Miercuri, 19 Mai 2010 in CSR

Peste 3 tone si jumatate de deseuri de ambalaje au fost colectate selectiv la concertul AC/DC care a avut loc duminica, 16 mai, in Piata Constitutiei, datorita parteneriatului incheiat intre D&D East Entertainment si Eco-Rom Ambalaje, lider in domeniul colectarii selective a deseurilor de ambalaje. Prin acest parteneriat, au fost asigurate conditiile necesare pentru ca ambalajele folosite in timpul concertului sa fie colectate selectiv de catre spectatori - incepand de la amplasarea de containere pentru fiecare tip de material si pana la transportul deseurilor la statiile de reciclare.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by